De Reuzenkrokodil van Roald Dahl – voorlezen tijdens de Voorjaarsvakantie 2017

Dat een krokodil een vleeseter is, is bekend. Je kan het zien aan de enorme kaken van de krokodillen bij ons in de collectie. Maar dat een krokodil ook wel eens een lekker mals jongetje zou eten, dat is niet zo bekend. Zou het echt?

Op donderdag 2 maart om 14:30 zal Dorine Gillhaus voorlezen uit het bekende boek De Reuzenkrokodil van Roald Dahl. 

Kom luisteren naar dit fantastische verhaal over twee krokodillen uit de grootste, bruinste, modderigste rivier van Afrika. De ene, de Reuzenkrokodil met honderd scherpe witte tanden, heeft trek en bedenkt stiekeme plannetjes om een heerlijk jongetje op te peuzelen. De andere, de Nietzogrote krokodil die rustig zijn leventje leeft in het oerwoud, én de andere dieren willen hem tegenhouden op zijn jacht naar malse kindertjes …

Wil je zeker zijn van een plekje meld je dan aan via educatie(at)hetnatuurhistorisch.nl of via telefoonnummer 010-4364222. 

De toegang is gratis met een entreebewijs voor het museum. De voorleessessie begint om 14:30, vindt plaats in de Hoboken Salon van het museum en duurt ongeveer 3 kwartier. Er is limonade met een kleine versnapering voor de luisteraars.