Home // Activiteiten // Audiotours

Audiotours

Altijd al willen weten hoe de ijsbeer is ontstaan? Of mensen nu wel of niet van apen afstammen? Luister dan in het museum naar de audiotour met het thema Evolutie en biodiversiteit. Met een speciaal apparaatje dat u als een telefoon aan uw oor houdt, komt u langs 15 punten in het museum waar u extra informatie krijgt bij de tentoongestelde dieren. Op de audiotour staat ruim een half uur luistertijd.

Speciaal voor kinderen
Voor kinderen vanaf 7 jaar is er een speciale versie van de audiotour die antwoord geeft op veel gestelde vragen, in combinatie met een quiz. Heeft er een parel in de grote schelpen gezeten? Waar is de slurf van de olifant gebleven? Waar kun je fossielen vinden en heeft een worm eigenlijk ook hersenen? Na elke tekst komt er een meerkeuze vraag. Ontdek je score bij de balie en ding mee naar de prijs van de maand!

Buiten: Rotterdamse Stadsnatuur Tour
Buiten is er ook een audiotour - een app voor op je smartphone - die begint op station Rotterdam Centraal tussen de spreeuwen en kan ook in het museum voortgezet worden.

De audiotours zijn gratis.

De app voor op je smartphone begint tussen de spreeuwen op station Rotterdam Centraal en eindigt in het Museumpark voor de deur van Het Natuurhistorisch. In het museum kun je de tour met een binnenroute vervolgen.