Rotterdamse stadsnatuur route

Met onze app begint je museumbezoek al op Rotterdam Centraal!

Met onze gratis app ‘Rotterdamse stadsnatuur’ ontdek je hoe de natuur zich op allerlei manieren aanpast aan de stedelijke omgeving. Maak kennis met planten en dieren die de stad als leefgebied benutten. De tour begint tussen de spreeuwen op station Rotterdam Centraal en eindigt in het Museumpark voor de deur van Het Natuurhistorisch. Daar kun je de tour met een binnenroute vervolgen.

Hoe werkt het?

1  Download de izi.Travel app op je smartphone. De app vind je in de Google Play store, in de App store of de Windows phone store

2  Zoek op ‘Natuurhistorisch Museum Rotterdam’.

3  Kies voor ‘Rotterdamse stadsnatuur’ en je tour kan beginnen! 

4  Sta je voor de ingang van het museum en wil je doorgaan met de binnenroute? Kies dan voor ‘Natuurhistorisch Museum Rotterdam binnenroute stadsnatuur’ in de izi.Travel app.

Tip: Je kunt de tour(s) ook van tevoren downloaden op je smartphone.

izi.TRAVEL is een interactief, gratis en open platform met als doel steden, musea en hun verhalen te verbinden met reizigers die de wereld op een nieuwe, innovatieve manier willen verkennen: via een wereldwijd, open en gratis platform.

Het Natuurhistorisch is weer open!

Vooraf reserveren met begintijd blijft verplicht. Entreekaarten via onze online ticketshop.

Het is verplicht om vooraf online een ticket met een vaste starttijd te boeken. Dat kan in onze e-ticket shop

Lees hier wat wij doen en van jou verwachten voor een veilig museumbezoek.

Behoor je tot de COVID-19 risicogroepen en wil je het museum met zo min mogelijk medebezoekers delen? Bel onze front-office voor actuele informatie over (doordeweekse) dagen en tijdstippen waarop het rustig is: 010-4364222.