Zoeken

Het Natuurhistorisch Ongezien

Het Natuurhistorisch Ongezien is een rondleiding voor mensen met een visuele beperking. Ben je benieuwd hoe de stekels van een egels voelen? En wil je weten hoe een vleermuis ruikt? 
Onze rondleider neemt je mee door de tentoonstellingszalen en vertelt verhalen over de rijke collectie van Het Natuurhistorisch. Voor de rondleiding zijn diverse extra objecten klaargezet die onder begeleiding aangeraakt mogen worden. Een unieke ervaring waarbij je de collectie ontdekt door te voelen, ruiken en horen.  

Voor wie
Voor bezoekers met visuele beperking en hun begeleiders en of verzorgers (voor groepen en zorginstellingen, zie hieronder). Ook mensen die geen visuele beperking hebben, zijn welkom om deel te nemen. Maximaal aantal deelnemers is 10 (inclusief begeleiders). 

Wanneer 
zaterdag 23 november 2024 om 14.30 uur 

Duur
De rondleiding duurt ongeveer 90 minuten. 

Kosten 
Deelname kost €4,50 excl. museumentree. Dit tarief is ook van toepassing voor begeleiders. Een kaartje voor de rondleiding is alleen te koop aan de balie van het museum. 

Voor groepen en zorginstellingen
Buiten de geplande data is de rondleiding te boeken voor groepen op een in overleg te bepalen moment. Stuur een e-mail naar publiekszaken@hetnatuurhistorisch.nl of neem
telefonisch contact op via 010-2660462.
Een rondleiding exclusief voor jouw groep kost €85,- exclusief museumentree. 

Reserveren
Wil je zeker zijn van een plekje mail dan naar
publiekszaken@hetnatuurhistorisch.nl