Jungle-avontuur (7-8 jaar)

We hebben jouw hulp nodig en die van je vrienden! Een klein tijgertje is ziek en moet geholpen worden. Hij kan alleen beter worden door een medicijn te slikken wat gemaakt wordt van een heel zeldzaam plantje. Daar gaan jullie naar op zoek! Dit betekent dat je dwars door de jungle zult moeten reizen en onderweg grote avonturen beleeft. Met een tas op je rug en een landkaart in je hand, kom je langs krokodillen, slangen, spinnen en andere gevaarlijke dieren. Zal het lukken om het tijgertje te redden? Natuurlijk word je beloond met een verrassing als je het Jungle-avontuur tot een goed einde brengt!

Voor wie
Kinderen van circa 7 tot en met 8 jaar die al een beetje kunnen lezen en schrijven.

Tijdstip
woensdagmiddag 14:00 uur, vrijdagmiddag 14:00 uur, zaterdag en zondag 11:00 uur en 14:00 uur

Kosten
- € 10,- per kind, inclusief entree, begeleiding door een museummedewerker, een versnapering, drinken en een cadeautje na afloop.
- Twee begeleiders hebben gratis toegang, zij krijgen koffie of thee.
- Aantal deelnemers, inclusief de jarige, maximaal 8. U betaalt voor minimaal 6 deelnemers.
Let op: broertjes/zusjes vanaf 2 jaar oud worden meegerekend als deelnemer, zij kunnen dus niet enkel meelopen. 

Duur
circa 2 uur

Reserveren
Ruim van tevoren reserveren is noodzakelijk. Dit kan via onderstaand formulier.

Reserveren

Kinderfeestjes reserveren of meer informatie? Doe hier je aanvraag voor een reservering of neem contact op via frontoffice@hetnatuurhistorisch.nlreserveringsformulier

 

We zijn weer open!

Vanaf 1 juni is Het Natuurhistorisch weer open. Behalve doodleuk is een bezoek aan ons museum ook veilig in deze coronatijd. Daarvoor hebben we maatregelen genomen: 

Lees hier wat wij doen en van jou verwachten voor een veilig museumbezoek.

Het is voor alle bezoekers verplicht vooraf online een ticket met een vaste starttijd te boeken. Dat kan in onze e-ticket shop. We verkopen geen tickets in het museum.

Zie je een museumbezoek nog niet zitten (of ben je ziek), bezoek dan Het Natuurhistorisch Online, met filmpjes en de audiotour voor thuis.