Kinderfeestjes

Voor de maanden januari, februari en maart 2023 nemen wij geen nieuwe kinderfeestjes aan. Wij zijn bezig met het updaten van ons feestjesaanbod. Na maart kun je weer contact op nemen om een feestje in te boeken. 

Het museum biedt vier soorten begeleide kinderfeestjes aan. Elk feestje is aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Gedurende twee uur ontdekken zij op een leuke en interactieve manier meer over de natuur en zien daarbij het hele museum.

 

Tijdstip
woensdagmiddag 14.00 uur, zaterdag en zondag 11.00 uur en 14.00 uur (de feestjes worden tijdelijk niet op vrijdagen aangeboden)

Kosten
- € 10,- per kind, inclusief entree, begeleiding door een museummedewerker,een versnapering, drinken en een cadeautje na afloop.
- Twee begeleiders hebben gratis toegang, zij krijgen koffie of thee.
- Aantal deelnemers, inclusief de jarige, maximaal 8 (Potvispartijtje, Onderwaterfeest en Jungle-avontuur) of 10 (Onderzoeksfeest). U betaalt voor minimaal 6 deelnemers.

Let op: broertjes/zusjes vanaf 2 jaar oud worden bij de feestjes meegerekend als deelnemer, zij kunnen dus niet enkel meelopen. 

Duur
circa 2 uur

Reserveren
Ruim van tevoren reserveren is noodzakelijk. Dit kan via het reserveringsformulier op de website. Klik daarvoor hierboven op het feestje van je keuze. De reservering is pas definitief wanneer je van ons een bevestiging hebt ontvangen.

Extra leuk: gepersonaliseerde uitnodigingskaartjes (mét foto van de jarige) helemaal in de stijl van het museum!
Bestel kaart 1 of kaart 2 via Greetz.nl.