Jungle-avontuur (7-8 jaar)

Voor de maanden januari, februari en maart 2023 nemen wij geen nieuwe kinderfeestjes aan. Wij zijn bezig met het updaten van ons feestjesaanbod. Na maart kun je weer contact op nemen om een feestje in te boeken. 

We hebben jouw hulp nodig en die van je vrienden! Een klein tijgertje is ziek en moet geholpen worden. Hij kan alleen beter worden door een medicijn te slikken wat gemaakt wordt van een heel zeldzaam plantje. Daar gaan jullie naar op zoek! Dit betekent dat je dwars door de jungle zult moeten reizen en onderweg grote avonturen beleeft. Met een tas op je rug en een landkaart in je hand, kom je langs krokodillen, slangen, spinnen en andere gevaarlijke dieren. Zal het lukken om het tijgertje te redden? Natuurlijk word je beloond met een verrassing als je het Jungle-avontuur tot een goed einde brengt!

Voor wie
Kinderen van circa 7 tot en met 8 jaar 
Extra informatie: enkel geschikt voor kinderen in groep 3. Voor kinderen in eind groep 3 of groep 4 is er het Onderwaterfeestje.  

Tijdstip
woensdagmiddag 14:00 uur, vrijdagmiddag 14:00 uur, zaterdag en zondag 11:00 uur en 14:00 uur
In de zomervakantie (9 juli t/m 21 augustus 2022) zijn er geen kinderfeestjes. 

Kosten
- € 10,- per kind, inclusief entree, begeleiding door een museummedewerker, een versnapering, drinken en een cadeautje na afloop.
- Twee begeleiders hebben gratis toegang, zij krijgen koffie of thee.
- Aantal deelnemers, inclusief de jarige, maximaal 8. U betaalt voor minimaal 6 deelnemers.
Let op: broertjes/zusjes vanaf 2 jaar oud worden meegerekend als deelnemer, zij kunnen dus niet enkel meelopen. 

Duur
circa 2 uur

Reserveren
Ruim van tevoren reserveren is noodzakelijk. Dit kan via onderstaand formulier.

Extra leuk
Gepersonaliseerde uitnodigingskaartjes (mét foto van de jarige) helemaal in de stijl van het museum! Bestel kaart 1 of kaart 2 via Greetz.nl. 

Stichting Jarige Job
Wist je dat er kinderen in Nederland op hun verjaardag geen feestje kunnen vieren omdat daar geen geld voor is? Wij steunen daarom Stichting Jarige Job! Jij ook?
Doneer een bedrag en help mee een complete verjaardag mogelijk te maken. Klik hier om te doneren!

Reserveren

Voor de periode januari t/m maart 2023 nemen wij geen nieuwe kinderfeestjes aan in verband met het updaten van de feestjes. Vanaf het voorjaar van 2023 kan je weer feestjes inboeken. Voor vragen over andere activiteiten in het museum, neem contact op met frontoffice@hetnatuurhistorisch.nl