Onderzoeksfeest (9-12 jaar)

Kom met je vrienden en vriendinnen naar het Natuurhistorisch Museum en voel hoe het is om als echte wetenschapper door het leven te gaan. Met een witte laboratoriumjas aan en een onderzoekskoffer in je hand lukt dat best! Je bent geen echte wetenschapper als je niet een paar grote problemen hebt om op te lossen. Die hebben wij voor je klaar liggen: je onderzoekt fossielen met je loep, bestudeert bijzondere vlinders en spoort haaientanden op met een zeef. Ten slotte onderzoek je óf wat een uil eet door een echte braakbal uit te pluizen óf onderzoek je hoe je echte fossielen uithakt uit de grond (afhankelijk van de beschikbaarheid van uilenballen). Tussendoor krijg je wat lekkers te eten (geen braakballen, maar chips) en te drinken. Na afloop is er voor iedereen een verrassing.

Voor wie
Kinderen van 9 tot en met 12 jaar die goed kunnen lezen en schrijven.

Tijdstip
woensdagmiddag 14:00 uur, vrijdagmiddag 14:00 uur, zaterdag en zondag 11:00 uur en 14:00 uur

Kosten
- € 10,- per kind, inclusief entree, begeleiding door een museummedewerker, een versnapering, drinken en een cadeautje na afloop.
- Twee begeleiders hebben gratis toegang, zij krijgen koffie of thee.
- Aantal deelnemers, inclusief de jarige, maximaal 10. U betaalt voor minimaal 6 deelnemers. 
Let op: broertjes/zusjes vanaf 2 jaar oud worden meegerekend als deelnemer, zij kunnen dus niet enkel meelopen. 

Duur
circa 2 uur

Reserveren
Ruim van tevoren reserveren is noodzakelijk. Dit kan via onderstaand formulier.

Extra leuk
Gepersonaliseerde uitnodigingskaartjes (mét foto van de jarige) helemaal in de stijl van het museum! Bestel kaart 1 of kaart 2 via Greetz.nl. 

Reserveren

Kinderfeestjes reserveren of meer informatie? Doe hier je aanvraag voor een reservering of neem contact op via frontoffice@hetnatuurhistorisch.nl

 

reserveringsformulier

 

Welkom in Het Natuurhistorisch!

Online reserveren met tijdslot is niet meer nodig
 

Vooraf online een ticket met een vaste starttijd boeken is niet meer nodig. Tickets kunnen 'gewoon' op het moment dat je het museum binnenloopt aan de museumbalie gekocht worden.

Lees hier welke coronamaatregelen nog gelden, en welke niet meer.

Op vrijdag 29 oktober is het museum van 19:00 - 21:30 open. Kom doodleuk griezelen!