Potvispartijtje (4-6 jaar)

Voor de maanden januari, februari en maart 2023 nemen wij geen nieuwe kinderfeestjes aan. Wij zijn bezig met het updaten van ons feestjesaanbod. Na maart kun je weer contact op nemen om een feestje in te boeken. 

In Het Natuurhistorisch hebben we je hulp hard nodig, want onze arme moederpotvis is haar kinderen kwijt. Help je mee zoeken? De potvisjes zijn ontsnapt en zitten verstopt in het museum. Als blijkt dat ze schatkisten bewaken, worden we nieuwsgierig en willen we natuurlijk wel weten wat er in die kisten zit. Alleen de sleutelbewaarder kan de kist open maken. En jullie zijn de sleutelbewaarders! Verder verklappen we niet veel, maar je zult een gezellige middag hebben met puzzelen, kleuren, voorlezen, voelen, luisteren, zoeken en spelen. Alle spelletjes hebben met dieren of planten te maken. We zijn natuurlijk wel in het Natuurhistorisch Museum! De tijd vliegt voorbij en krijg je trek, dan hebben we iets te eten en te drinken voor je. Uiteindelijk, als we alle schatten gevonden hebben, brengen we de potvisjes naar hun moeder terug en krijgt iedereen nog een cadeautje uit de oceaan mee naar huis.

Voor wie
Kinderen van 4 tot en met 6 jaar die nog niet kunnen lezen, maar die wel al op de basisschool zitten.

Tijdstip
woensdagmiddag 14:00 uur, vrijdagmiddag 14:00 uur, zaterdag en zondag 11:00 uur en 14:00 uur

Kosten
- € 10,- per kind, inclusief entree, begeleiding door een museummedewerker, een versnapering, drinken en een cadeautje na afloop.
- Twee begeleiders hebben gratis toegang, zij krijgen koffie of thee.
- Aantal deelnemers, inclusief de jarige, maximaal 8. U betaalt voor minimaal 6 deelnemers.
Let op: broertjes/zusjes vanaf 2 jaar oud worden meegerekend als deelnemer, zij kunnen dus niet enkel meelopen. 

Duur
circa 2 uur
(afhankelijk van de leeftijd en het aantal kinderen, kan het potvispartijtje iets korter of langer duren)

Reserveren
Ruim van tevoren reserveren is noodzakelijk. Dit kan via onderstaand formulier.

Extra leuk
Gepersonaliseerde uitnodigingskaartjes (mét foto van de jarige) helemaal in de stijl van het museum! Bestel kaart 1 of kaart 2 via Greetz.nl. 

Stichting Jarige Job
Wist je dat er kinderen in Nederland op hun verjaardag geen feestje kunnen vieren omdat daar geen geld voor is? Wij steunen daarom Stichting Jarige Job! Jij ook?
Doneer een bedrag en help mee een complete verjaardag mogelijk te maken. Klik hier om te doneren!

Reserveren

Voor de maanden januari, februari en maart 2023 nemen wij geen nieuwe kinderfeestjes aan. Wij zijn bezig met het updaten van ons feestjesaanbod. Na maart kun je weer contact op nemen om een feestje in te boeken. Voor vragen over andere activiteiten in het museum, neem contact op met frontoffice@hetnatuurhistorisch.nl