Home // Kinderen // Kinderfeestjes // Jungle-avontuur

Jungle-avontuur

We hebben jouw hulp nodig en die van je vrienden! Een klein tijgertje is ziek en moet geholpen worden. Hij kan alleen beter worden door een medicijn te slikken wat gemaakt wordt van een heel zeldzaam plantje. Daar gaan jullie naar op zoek! Dit betekent dat je dwars door de jungle zult moeten reizen en onderweg grote avonturen beleeft. Met een tas op je rug en een landkaart in je hand, kom je langs krokodillen, slangen, spinnen en andere gevaarlijke dieren. Zal het lukken om het tijgertje te redden? Natuurlijk word je beloond met een verrassing als je het Jungle-avontuur overleeft!

Voor wie
Voor kinderen van ± 7 tot en met 8 jaar die al een beetje kunnen lezen en schrijven.

Tijdstip
woensdagmiddag 14:00 uur, vrijdagmiddag 14:00 uur, zaterdag en zondag 11:00 uur en 14:00 uur

Kosten
€ 9,- per kind, inclusief entree, begeleiding door een museummedewerker, een versnapering, drinken en een cadeautje na afloop. Per 1 april 2020 wijzigt het tarief naar € 10,- per kind.
- Twee begeleiders hebben gratis toegang, zij krijgen koffie of thee.
- Aantal deelnemers, inclusief de jarige, maximaal 8. U betaalt voor minimaal 6 deelnemers.
Let op: broertjes/zusjes vanaf 2 jaar oud worden bij de vier feestjes meegerekend als deelnemer, zij kunnen dus niet enkel meelopen. 

Duur
ca. 2 uur

Reserveren
Ruim van te voren reserveren is noodzakelijk. Dit kan via onderstaand formulier.

Reservering feestje Jungle-avontuur

  1. Voorkeur dag en tijd (meerdere antwoorden mogelijk) :
  2. Met het versturen van de aanvraag gaat u akkoord met onze bezoekvoorwaarden. Na het versturen van de aanvraag plannen wij het bezoek zo veel mogelijk naar uw wens in. Wij nemen contact met u op of u ontvangt binnen een week van ons een bevestiging met de exacte datum en tijd en de benodigde informatie. Uw reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging van ons heeft ontvangen.
  3. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact op met het museum via telefoonnummer 010-4364222