Home // Kinderen // Kinderfeestjes // Onderwaterfeest

Onderwaterfeest

Kom met je vrienden en vriendinnen naar Het Natuurhistorisch en word daar onderzoeker van de onderwaterwereld. Met een kist vol waterschatten ga je op pad door het museum. Je ontdekt allerlei strandvondsten, leert zeedieren aan hun geluid herkennen, speurt door de microscoop naar hele kleine plantjes en beestjes en je ontdekt uit zee opgeviste resten van dieren die niet in zee geleefd hebben. Na afloop weet je voor eens en altijd of er een haai komt aanzwemmen, of niet. Tussendoor krijg je wat lekkers te eten en te drinken en voel je zelfs nog even hoe het is om als zeedier rond te lopen. Na afloop is er voor iedereen een verrassing. 

Voor wie
Kinderen van 8 tot en met 10 jaar die goed kunnen lezen en schrijven. 

Tijdstip
woensdagmiddag 14:00 uur, vrijdagmiddag 14:00 uur, zaterdag en zondag 11:00 uur en 14:00 uur

Kosten
€ 9,- per kind, inclusief entree, begeleiding door een museummedewerker, een versnapering, drinken en een cadeautje na afloop. Per 1 april 2020 wijzigt het tarief naar € 10,- per kind.
- Twee begeleiders hebben gratis toegang, zij krijgen koffie of thee.
- Aantal deelnemers, inclusief de jarige, maximaal 8. U betaalt voor minimaal 6 deelnemers.
Let op: broertjes/zusjes vanaf 2 jaar oud worden bij de vier feestjes meegerekend als deelnemer, zij kunnen dus niet enkel meelopen. 

Duur 
circa 2 uur

Reserveren
Ruim van te voren reserveren is noodzakelijk. Dit kan via onderstaand formulier.

Reservering feestje Onderwaterfeest

  1. Voorkeur dag en tijd (meerdere antwoorden mogelijk) :
  2. Met het versturen van de aanvraag gaat u akkoord met onze bezoekvoorwaarden. Na het versturen van de aanvraag plannen wij het bezoek zo veel mogelijk naar uw wens in. Wij nemen contact met u op of u ontvangt binnen een week van ons een bevestiging met de exacte datum en tijd en de benodigde informatie. Uw reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging van ons heeft ontvangen.
  3. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact op met het museum via telefoonnummer 010-4364222