Home // Kinderen // Kinderfeestjes // Onderzoeksfeest

Onderzoeksfeest

Kom met je vrienden en vriendinnen naar het Natuurhistorisch Museum en voel eens hoe het is om als echte wetenschapper door het leven te gaan. Met een witte laboratoriumjas aan en een onderzoekskoffer in je hand lukt dat best! Je bent geen echte wetenschapper als je niet een paar grote problemen hebt om op te lossen. Die hebben wij voor je klaar liggen: je onderzoekt fossielen met je loep, bestudeert bijzondere vlinders en spoort haaientanden op met een zeef. Ten slotte onderzoek je óf wat een uil eet door een echte braakbal uit te pluizen óf onderzoek je hoe je echte fossielen uithakt uit de grond (Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van uilenballen). Tussendoor krijg je wat lekkers te eten (geen braakballen, maar chips) en te drinken. Na afloop is er voor iedereen een verrassing.

Voor wie
Kinderen van 9 tot en met 12 jaar die goed kunnen lezen en schrijven.

Tijdstip
woensdagmiddag 14:00 uur, vrijdagmiddag 14:00 uur, zaterdag en zondag 11:00 uur en 14:00 uur

Kosten
€ 9,- per kind, inclusief entree, begeleiding door een museummedewerker, een versnapering, drinken en een cadeautje na afloop. Per 1 april 2020 wijzigt het tarief naar € 10,- per kind.
- Twee begeleiders hebben gratis toegang, zij krijgen koffie of thee.
- Aantal deelnemers, inclusief de jarige, maximaal 10. U betaalt voor minimaal 6 deelnemers.
Let op: broertjes/zusjes vanaf 2 jaar oud worden bij de vier feestjes meegerekend als deelnemer, zij kunnen dus niet enkel meelopen. 

Duur
ca. 2 uur

Reserveren
Ruim van te voren reserveren is noodzakelijk. Dit kan via onderstaand formulier.

Reservering feestje Onderzoeksfeest

  1. Voorkeur dag en tijd (meerdere antwoorden mogelijk) :
  2. Met het versturen van de aanvraag gaat u akkoord met onze bezoekvoorwaarden. Na het versturen van de aanvraag plannen wij het bezoek zo veel mogelijk naar uw wens in. Wij nemen contact met u op of u ontvangt binnen een week van ons een bevestiging met de exacte datum en tijd en de benodigde informatie. Uw reservering is pas definitief wanneer u een bevestiging van ons heeft ontvangen.
  3. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan contact op met het museum via telefoonnummer 010-4364222