Home // Kinderen // Kinderfeestjes // Potvispartijtje

Potvispartijtje

In het Natuurhistorisch Museum hebben we je hulp hard nodig, want onze arme moederpotvis is haar kinderen kwijt. Help je mee zoeken? De potvisjes zijn ontsnapt en zitten verstopt in het museum. Als blijkt dat ze schatkisten bewaken, worden we nieuwsgierig en willen we natuurlijk wel weten wat er in die kisten zit. Alleen de sleutelbewaarder kan de kist open maken. En jullie zijn de sleutelbewaarders! Verder verklap ik niet veel, maar ik kan je verzekeren dat je een gezellige middag zult hebben met puzzelen, kleuren, voorlezen, voelen, luisteren, zoeken en spelen. Alle spelletjes hebben met dieren of planten te maken. Want we zijn natuurlijk wel in het Natuurhistorisch Museum! De tijd vliegt voorbij en krijg je trek, dan hebben we iets te eten en te drinken voor je. Uiteindelijk, als we alle schatten gevonden hebben, brengen we de potvisjes naar hun moeder terug en krijgt iedereen nog een cadeautje uit de oceaan mee naar huis.

Voor wie
Kinderen van 4 tot en met 6 jaar die nog niet kunnen lezen, maar die wel al op de basisschool zitten.

Tijdstip
woensdagmiddag 14:00 uur, vrijdagmiddag 14:00 uur, zaterdag en zondag 11:00 uur en 14:00 uur

Kosten
€ 9,- per kind, inclusief entree, begeleiding door een museummedewerker, een versnapering, drinken en een cadeautje na afloop.
- Twee begeleiders hebben gratis toegang, zij krijgen koffie of thee.
- Aantal deelnemers, inclusief de jarige, maximaal 8. U betaalt voor minimaal 6 deelnemers.
Let op: broertjes/zusjes vanaf 2 jaar oud worden bij de vier feestjes meegerekend als deelnemer, zij kunnen dus niet enkel meelopen. 

Duur
ca. 2 uur
(afhankelijk van de leeftijd en het aantal kinderen, kan het potvispartijtje iets korter of langer duren)

Reserveren
Ruim van te voren reserveren is noodzakelijk: 010 436 42 22, uitsluitend telefonisch maandag t/m vrijdag 09.30 – 12.00 uur.