Zoeken

Adres

Westzeedijk 345 (Museumpark)

3015 AA Rotterdam

plan route

Openingstijden

dinsdag t/m zondag 11.00 - 17.00 uur

 

afwijkende openingstijden

Contactgegevens

telefoon 010 4364222

 

info@hetnatuurhistorisch.nl

Contactformulier

Contactformulier

Route, parkeren en OV

Route 

Het Natuurhistorisch Museum Rotterdam is gelegen in het Museumpark en heeft als adres: Westzeedijk 345, 3015 AA  Rotterdam. Voor de locatie in Google Maps, klik hier.
Lopend vanaf het Centraal Station bereikt u het museum in 20 minuten (volg de Westersingel en de bordjes Museumpark, in zuidelijke richting). Tip: download onze app 'Rotterdamse stadsnatuur'; daarmee wandel je naar het museum, te beginnen bij de spreeuwen op station Rotterdam Centraal.

Parkeren

Bij het museum is geen parkeergelegenheid. Op het plein voor het museum is parkeren verboden. Maak gebruik van de Museumparkgarage die te bereiken is via de Rochussenstraat, Mathenesserlaan en Wytemaweg. Volg de borden P Museumpark (adres voor GPS: Museumpark 32, 3015 CX Rotterdam) Vanuit de Museumparkgarage is het twee minuten lopen naar het museum.

Aan de Westzeedijk (beneden) bevinden zich 2 parkeerplaatsen voor voertuigen met een gehandicaptenparkeerkaart. Vooraf reserveren is niet mogelijk omdat deze zich op openbaar terrein bevinden. Vanaf hier is het minder dan 50 meter naar het museum over goed begaanbare verharding.

Openbaar vervoer

Tram 8 (richting Spangen) halte Kievitslaan: 1 minuut lopen.
Tram 7 (richting Willemsplein) halte Westplein: 5 minuten lopen.
Tram 20 (richting Lombardijen) / tram 23 (richting Beverwaard) / tram 25 (richting Carnisselande) – halte Leuvehaven: 7 minuten lopen.
Metrostations Eendrachtsplein of Leuvehaven: 7 minuten lopen.

Wie is wie

De medewerkers van het museum zijn te bereiken via het algemene telefoonnummer 010 4364222. Het faxnummer is 010 4364399 en het algemene e-mailadres is info@hetnatuurhistorisch.nl. De vaste staf van Het Natuurhistorisch wordt ondersteund door vrijwilligers die bijvoorbeeld aan de balie werken of nauw betrokken zijn bij het collectiebeheer.