Stichting Vrienden van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam

De Stichting Vrienden van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam helpt het museum met financiële bijdragen voor het prepareren van aanwinsten, speciale publicaties, bijzondere aankopen en voor het inrichten van tentoonstellingen.
Wilt u het museum steunen?  word vriend

 

Wij zijn het bestuur van de vriendenstichting

Monique Fransen
voorzitter Stichting Vrienden
Leon Cornelissen
penningmeester Stichting Vrienden
Henk van Ravesteijn
secretaris Stichting Vrienden
Mohammed Benzakour
bestuurslid Stichting Vrienden

Beleidsplan, jaarverslagen en ANBI-status

Ons beleidsplan 2019-2024 is hier te downloaden. Financiële jaarverslagen van de Stichting Vrienden zijn ook beschikbaar: 2017; 2018; 2019.  

De Stichting Vrienden van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam heeft een ANBI-status. Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Zo helpt u niet alleen Het Natuurhistorisch, maar wordt u er zelf ook niet slechter van.

Heeft u vragen? We denken graag met u mee over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via vrienden@hetnatuurhistorisch.nl

We zijn weer open!

Vanaf 1 juni is Het Natuurhistorisch weer open. Behalve doodleuk is een bezoek aan ons museum ook veilig in deze coronatijd. Daarvoor hebben we maatregelen genomen: 

Lees hier wat wij doen en van jou verwachten voor een veilig museumbezoek.

Het is voor alle bezoekers verplicht vooraf online een ticket met een vaste starttijd te boeken. Dat kan in onze e-ticket shop

Zie je een museumbezoek nog niet zitten (of ben je ziek), bezoek dan Het Natuurhistorisch Online, met filmpjes en de audiotour voor thuis.