Vriend worden van Het Natuurhistorisch

De Stichting Vrienden van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam helpt het museum met financiële bijdragen voor het prepareren van aanwinsten, speciale publicaties, bijzondere aankopen en voor het inrichten van tentoonstellingen.

Voor een bijdrage van minimaal € 35,- per jaar wordt u Vriend van Het Natuurhistorisch en geniet u van een paar aantrekkelijke voordelen, en er is nu een speciale actie: nieuwe vrienden kunnen (zo lang de beperkte voorraad strekt) een gratis exemplaar komen ophalen van het monumentale boek 'Natuurschatten - natuurhistorische collecties in Nederlandse musea'.

Voordelen voor Vrienden van het Natuurhistorisch:

  • een jaar lang gratis toegang tot het museum, met het hele gezin;
  • een jaar lang 25% korting op de toegangsprijs van Diergaarde Blijdorp (voor maximaal vier personen);
  • uitnodigingen voor openingen van tentoonstellingen;
  • een jaarabonnement op het museumtijdschrift ‘Straatgras’;
  • uitnodigingen voor de Vriendendag in het Museumpark.

Aanmelden als nieuwe Vriend

Become a friend
Ja, ik wil Het Natuurhistorisch steunen en word Vriend (donateur) van de Stichting Vrienden van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam voor een bedrag van minimaal € 35,00 per jaar.

Museum gesloten | closed

Het Natuurhistorisch is in verband met de coronamaatregelen voorlopig gesloten.

Het Natuurhistorisch gaat online doodleuk door! Bezoek 'Museum Online' op onze website.

Wij kunnen in deze coronatijd best wel wat vrienden gebruiken! Meld je hier aan en ontvang het boek 'Natuurschatten' als welkom. 

Voor kinderen is er een gratis zoekkaart waarmee je buiten (en later als het museum weer open is) ook in het museum naar stadsdieren kunt speuren.