Zoeken

Gratis inlooprondleiding

Elke week is er op zaterdag om 13.30 uur een inlooprondleiding door het museum. De rondleider neemt jong en oud mee door de tentoonstellingszalen en vertelt verhalen over de rijke collectie van Het Natuurhistorisch.

Brandende vragen zoals ‘Waarom stinkt dat olifantenskelet?’, ‘Heeft die zwaan last van dat plastic?’ en ‘Waarom is de neushoornhoorn groen?’ worden beantwoord. Elke rondleider kent verborgen verhalen achter de collectie, bijvoorbeeld over orang-oetan Piku die in Diergaarde Blijdorp altijd met zijn rug naar het publiek zat, of over de schooltas van de bezeten walviskenner Anton van Deinse die gemaakt is van …

De inlooprondleidingen starten om 13.30 uur en duren ongeveer drie kwartier. Gratis met een geldig toegangsbewijs van het museum.

online tickets

Voor groepen

Exclusieve rondleidingen

Het Natuurhistorisch verzorgt exclusieve rondleidingen voor groepen van maximaal 15 personen. De kosten daarvan bedragen (exclusief entree)
€ 85,- voor een rondleiding van ongeveer 50 minuten. Een rondleiding dient ruim van tevoren afgesproken te worden. 

 

Rondleiding reserveren

Interesse in een rondleiding langs de topstukken en spraakmakers van het museum? Neem dan contact op met de afdeling publiekszaken.

publiekszaken@hetnatuurhistorisch.nl
Liset Stoffers 010 2660465