Docentendag 19 januari 2011

Op woensdagmiddag 19 januari 2011 organiseert het Natuurhistorisch Museum Rotterdam een docentendag voor betrokkenen uit het basis- en het voortgezet onderwijs.
Een unieke kans voor docenten en andere belangstellenden om het complete aanbod aan museumlessen te bekijken en meer te weten te komen over het museum.Het is mogelijk deel te nemen aan de rondleiding Verboden Toegang, waarbij u te weten komt hoe een tijger opgezet wordt en hoe het museum al zijn botten bewerkt en bewaart. Ook kunt u vast een voorproefje nemen op de opdrachten die de leerlingen bij de museumlessen maken, zowel voor het basis- als het voortgezet onderwijs.Programma     
15:00 – 15:15 uur     Presentatie afdeling educatie en het aanbod voor het onderwijs
15.15 – 16.00 uur     Ga uw leerlingen voor: aan de slag met het educatief materiaal
16.00 – 17.00 uur     Rondleiding Verboden Toegang: een kijkje achter de schermen
17.00 – 17.30 uur     Mogelijkheid tot bekijken lesmaterialen
       

Aan de dag zijn geen kosten verbonden. U kunt zich opgeven voor de docentendag door een e-mail te sturen naar educatie@hetnatuurhistorisch.nl. Aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij! Mochten de tijdstippen niet in uw werkzaamheden passen, dan is het ook mogelijk een deel van het programma te volgen.Hopelijk tot ziens op 19 januari 2011!

Welkom in Het Natuurhistorisch!

Geen online tickets met tijdslot meer
 

Vooraf online een ticket met een vaste starttijd boeken is niet meer nodig. Tickets kunnen 'gewoon' op het moment dat je het museum binnenloopt aan de museumbalie gekocht worden.

Lees hier welke coronamaatregelen nog gelden, en welke niet meer.

Op vrijdag 29 oktober is het museum van 19:00 - 21:30 open. Kom doodleuk griezelen!