Fauna & Gemeenschap 'The Movie' eenmalige vertoning 17 december 2016

Zangeres Frédérique Spigt en museumbioloog Kees Moeliker maakten in 2009 en 2010 furore met hun TV-Rijnmond televisieserie Fauna & Gemeenschap waarin zij de kijkers een bijzondere blik op de Rotterdamse dierenwereld voorschotelden. De zestien afleveringen hardcore stadsnatuur zijn onlangs speciaal voor het Wildlife Film Festival Rotterdam 2016 gecompileerd tot ‘Fauna & Gemeenschap – The Movie’. De première-vertoning tijdens het filmfestival in Cinerama smaakte naar meer. 

 

Daarom zal de film nu ook worden vertoond op de plaats waar het allemaal begon: in Het Natuurhistorisch. De Hoboken Salon van het museum zal voor de gelegenheid worden omgetoverd tot bioscoopzaal en Kees Moeliker introduceert de film. Na afloop serveert de Dode Dieren Bar roadpizza naast de drankjes.

 

Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er vroeg bij, maar bedenk wel 'Fauna & Gemeenschap – The Movie' is niet geschikt voor kijkers met een zwakke maag.

 

Zaterdag 17 december 2016, aanvang 20:00 uur. Museum en kassa open om 19:30 uur.

 

Entree 10,- inclusief toegang tot het museum, passende hapjes en een drankje.


Koop tickets hier.

 

Het museum in coronatijd

Het Natuurhistorisch is weer open. Behalve doodleuk is een bezoek aan ons museum ook veilig in deze coronatijd. Daarvoor hebben we maatregelen genomen:

Lees hier wat wij doen en van jou verwachten voor een veilig museumbezoek.

Het is verplicht om vooraf online een ticket met een vaste starttijd te boeken. Dat kan in onze e-ticket shop

In het museum zijn mondmaskers verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder.