Jeugd Vakantiepaspoort 2019: Hoogvliegers en Laagkruipers

 

Kom in de zomervakantie, van 20 juli t/m 1 september 2019, gratis naar het museum met je Jeugd Vakantiepaspoort en krijg bij de balie een boekje waarmee je overal in het museum onze opgezette dieren kunt opzoeken. Er zijn twee versies beschikbaar: een boekje voor kinderen die níet kunnen lezen en schrijven, en een versie voor kinderen die dat wel kunnen. En: we zijn elke dag open van 11-17 uur, ook op maandag.


Dit jaar gaat de speciale Jeugd Vakantiepaspoort-activiteit in het museum over alles wat leeft (of niet leeft) van de diepste kern van de aarde tot aan de maan.


Hoogvliegers en laagkruipers
Dieren zijn overal; diep in de grond, hoog in de lucht en er tussen in. Ontdek dieren die nooit daglicht zien, dieren die nog geen sprongetje kunnen maken, zwevende beesten en dieren het hogerop zoeken. Ben jij een hoogvlieger?

 

Bezoek met de Buitenschoolse Opvang
BSO's die tijdens de zomervakantie naar het museum willen komen, kunnen dit ook doen met de jeugdvakantiepaspoorten van de kinderen. Elk bezoek van een BSO (dus ook zonder JVP) dient vooraf aangemeld te worden.

Welkom in Het Natuurhistorisch!

Geen online tickets met tijdslot meer
 

Vooraf online een ticket met een vaste starttijd boeken is niet meer nodig. Tickets kunnen 'gewoon' op het moment dat je het museum binnenloopt aan de museumbalie gekocht worden.

Lees hier welke coronamaatregelen nog gelden, en welke niet meer.

Op vrijdag 29 oktober is het museum van 19:00 - 21:30 open. Kom doodleuk griezelen!