JeugdVakantiePaspoort

Haarballen, hondenbrokken, keutels, plas, feromonen, vitaminepillen, zweet, vlees, gras en koeienvlaai. Hoe gaat het erin en hoe gaat het er uit? Ontdek het zelf! 

 

Tijdens de opdrachten door het hele museum kom je langs een opgeblazen egelvis, schedel van een mierenter, diverse vogelsnavels, losgepeuterde braakballen, fossiele drollen en nog veel meer. Kom in de zomervakantie naar Het Natuurhistorisch en ontmoet de gekste, mooiste, waanzinnigste en grootste medebewoners van onze aardbol en ontdek hoe zij eten en wat er met dat eten gebeurt.

Kosten
Met JeugdVakantiePaspoort kinderen gratis (anders € 3,00), volwassenen € 3,00 (anders € 6,00). Zonder paspoort kost de speurtocht € 1,00.

 
Voor wie
De speurtocht is geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Voor jongere kinderen is de speurtocht ‘Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet…!’ beschikbaar.

 

Wanneer
7 juli t/m 19 augustus 2012
di t/m za van 10 tot 17 uur, zo van 11 tot 17 uur 

Welkom in Het Natuurhistorisch!

Geen online tickets met tijdslot meer
 

Vooraf online een ticket met een vaste starttijd boeken is niet meer nodig. Tickets kunnen 'gewoon' op het moment dat je het museum binnenloopt aan de museumbalie gekocht worden.

Lees hier welke coronamaatregelen nog gelden, en welke niet meer.

Op vrijdag 29 oktober is het museum van 19:00 - 21:30 open. Kom doodleuk griezelen!