Rondje Museumpark

Kom mee naar buiten en samen met andere kinderen het park door struinen. Wil je op zoek naar het nest van de halsbandparkiet, de nijlgans die schreeuwt om zijn plekje begrijpen en de oudste boom van het park ontdekken? Het Museumpark is een uitstekende plek voor het ontdekken van stadsnatuur. Bijen nestelen en planten groeien weelderig op stukken waar natuur de vrije hand krijgt. Misschien spot je zelfs de ijsvogel die pal achter het museum zijn voedsel uit het water opduikt. Loop mee  met een kenner van Het Natuurhistorisch en verwonder je over wat er rondom onze musea leeft, bloeit en groeit.

Let op: dit rondje is alleen voor kinderen. Ouders kunnen in de tussentijd naar het museum (wel even reserveren) of op het terras van de buren (Kunsthalcafé) vertoeven.

Voor wie
kinderen van 7 t/m 12 jaar 

Kosten
2,00 euro per kind (betaling aan de balie van het museum)

Datum en tijd 
donderdag 20 augustus 14:00  en woensdag 26 augustus 14:00

Duur
60 minuten

Start
verzamelen bij grote trap van Het Natuurhistorisch

Reserveren
Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan via educatie@hetnatuurhistorisch.nl. Er is plek voor maximaal 10 kinderen per keer.  

Welkom in Het Natuurhistorisch!

Geen online tickets met tijdslot meer
 

Vooraf online een ticket met een vaste starttijd boeken is niet meer nodig. Tickets kunnen 'gewoon' op het moment dat je het museum binnenloopt aan de museumbalie gekocht worden.

Lees hier welke coronamaatregelen nog gelden, en welke niet meer.

Op vrijdag 29 oktober is het museum van 19:00 - 21:30 open. Kom doodleuk griezelen!