Spannende spinnen

Het Natuurhistorisch Museum Rotterdam heeft in de herfstvakantie (17-25 oktober) een speciaal spinnen-programma voor kinderen van 7-12 jaar. Er is de hele week doorlopend een spannende spinnentocht door het museum. Op woensdag 21 oktober wordt een spinnenworkshop gegeven.

De spinnentocht voert je door het hele museum, waarbij je Pim - de museumspin - helpt met het terugkrijgen van zijn pootjes. Dat doe je door het maken van opdrachten. Na afloop mag de zelfgemaakte museumspin mee naar huis.

De spinnenworkshop wordt gegeven door de exocrawlers, vier slangen- en spinnenfanaten. Zij zullen vertellen over spinnenbiologie en levende (vogel)spinnen demonstreren. Levende spinnen zijn uniek in het Natuurhistorisch Museum, want het museum bewaart alleen dode spinnen, opgeprikt op spelden of geconserveerd in sterk water.

De spinnenworkshop wordt op woensdag 21 oktober drie keer gegeven: om 11.00, 13.00 en 15.00 uur.

Maximaal 20 kinderen per spinnenworkshop. Vol is vol. Inschrijven kan in het museum bij de kassa of telefonisch 010-4364222. Voor de spinnentocht is reserveren niet nodig.

Kosten:
spinnentocht €1,- + entreekaartje €2,- = €3,-
spinnentocht + workshop €2,- + entreekaartje € 2,- = €4,- 

Welkom in Het Natuurhistorisch!

Geen online tickets met tijdslot meer
 

Vooraf online een ticket met een vaste starttijd boeken is niet meer nodig. Tickets kunnen 'gewoon' op het moment dat je het museum binnenloopt aan de museumbalie gekocht worden.

Lees hier welke coronamaatregelen nog gelden, en welke niet meer.

Op vrijdag 29 oktober is het museum van 19:00 - 21:30 open. Kom doodleuk griezelen!