Zomervakantie 2020

Handig! Over voetkussens, schubben en een slurf...
Waarom heeft de een zulke lange poten en de ander een platte snuit? En waarom heeft het ene dier schubben en het andere dier veren? Elk dier ziet er weer anders uit. Hoe een dier eruit ziet, hangt ook af van zijn omgeving. Zwemvliezen bij een landdier zijn bijvoorbeeld ontzettend onhandig! En met een lange nek, kan je beter niet in een dichtbegroeid bos wonen.  

Kom in de zomervakantie naar het museum om te speuren! Ga op zoek naar dieren en ontdek welke handigheidjes zij hebben om zo lekker mogelijk te leven. 

Wanneer 
18 juli tot en met 30 augustus 2020

Voor wie 
Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar (er is een speurtocht voor kinderen die niet kunnen lezen en schrijven en een versie voor kinderen die dat wel kunnen) 

Kosten
De speurtocht en entree zijn gratis met het Jeugdvakantiepaspoort.
Begeleiders van kinderen met een JVP krijgen 50% korting op de entreeprijs (€ 4,- ipv 8,-).
Zonder paspoort kost de speurtocht 1,50 plus een toegangskaartje voor het museum.

Reserveer je bezoek hier
Let op: Indien je een Jeugdvakantiepaspoort ticket reserveert, neem dan ook je boekje mee naar het museum. 

We zijn weer open!

Vanaf 1 juni is Het Natuurhistorisch weer open. Behalve doodleuk is een bezoek aan ons museum ook veilig in deze coronatijd. Daarvoor hebben we maatregelen genomen: 

Lees hier wat wij doen en van jou verwachten voor een veilig museumbezoek.

Het is voor alle bezoekers verplicht vooraf online een ticket met een vaste starttijd te boeken. Dat kan in onze e-ticket shop

Zie je een museumbezoek nog niet zitten (of ben je ziek), bezoek dan Het Natuurhistorisch Online, met filmpjes en de audiotour voor thuis.