Plant je voort!

van 15 december 2002 t/m 28 september 2003
Plant je voort!: het hoe en waarom van seks
  

Wegens grote belangstelling heeft het Natuurhistorisch Museum Rotterdam de spraakmakende tentoonstelling PLANT JE VOORT! verlengd tot eind september. De expositie is iets ingedikt en toont nu de hoogtepunten: Club Zoom met de 3D insecten peep-show gemaakt door Wim van Egmond en de onlangs verworven collectie zoogdierpenissen en penisbotjes.
Dankzij de fabuleuze fototechniek van Wim van Egmond krijgt de bezoeker een driedimensionale blik in het intieme leven van insecten en andere ongewervelde dieren. Zijn foto's van parende vliegjes, muggen en slakken zijn gigantisch vergroot en nog nooit vertoond. Verder presenteert het Natuurhistorisch Museum in volle glorie de inmiddels wereldberoemde collectie zoogdierpenissen en penisbotjes: van eekhoorn tot nijlpaard en van leeuw tot baviaan, met of zonder teelballen, op sterk water of droog. Prikkelende teksten informeren de bezoeker over ‘het hoe en waarom van seks’.


PLANT JE VOORT! duurt t/m 28 september 2003.

Museum gesloten | closed

Het Natuurhistorisch is in verband met de coronamaatregelen voorlopig gesloten.

Het Natuurhistorisch gaat online doodleuk door! Bezoek 'Museum Online' op onze website.

Wij kunnen in deze coronatijd best wel wat vrienden gebruiken! Meld je hier aan en ontvang het boek 'Natuurschatten' als welkom. 

Voor kinderen is er een gratis zoekkaart waarmee je buiten (en later als het museum weer open is) ook in het museum naar stadsdieren kunt speuren.