Zoeken

Picture this! Imagine that!

milieufotowedstrijd

Ben jij tussen de 12 en 28 jaar? Doe dan mee met de landelijke milieufotowedstrijd vanaf 15 augustus t/m 31 oktober 2006 en win een fotoworkshop met fotograaf Ruben Smit. Het thema is 'milieu in jouw stad'. Vertel jouw verhaal en wie weet hangt jouw foto straks op de landelijke expositie in het science center Nemo in Amsterdam! Hier kiest een vakjury op de openingsdag de winnaars in de volgende categorieën; klimaat , consumptie , afval , natuur en verkeer . Van de ingezonden foto's wordt een selectie gemaakt, die te zien is op de website en op verschillende lokale exposities. Woon je in en rondom Rotterdam dan is jouw foto te zien in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam. Kijk op www.milieupicturethis.nl voor locaties in andere steden. 

Fotocursus 
Meer weten over fotografie en milieu? Volg de eendaagse fotocursus in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen en/of Nijmegen. De cursus bestaat uit een workshop en een excursie. Breng het geleerde in praktijk en maak de mooiste foto, deze kan je opsturen voor de wedstrijd. Deelname is gratis!

Organisatie 
Deze milieufotowedstrijd is georganiseerd door Jongeren Milieu Actief en Jong in Beeld. 

Jongeren Milieu Actief (JMA) is de jongerenorganisatie van Milieudefensie. Met creatieve acties laten jongeren tussen de 12 en 28 jaar zien hoe gemakkelijk het is om iets te doen voor een beter milieu: 'Right here, Right now!'. www.jma.org , info@jma.org

Jong in Beeld houdt zich bezig met educatieve fotoprojecten voor jonge mensen met als doel hun (identiteits)ontwikkeling te bevorderen. Fotografie is een uitstekend middel voor jongeren om zichzelf en hun leefwereld in beeld te brengen.