Wilde Bijen Parade - illustraties uit het boek

Voor het boek ‘Wilde Bijen Parade’ maakten 40 illustratoren tekeningen die elk in hun eigen stijl de wondere wereld van bijen in beeld brengen. Samen laten ze zien hoe bijen leven, waarom ze zo belangrijk zijn, waarom veel wilde bijen in de knel zitten, en hoe wij ze een handje kunnen helpen. De illustraties zijn van 22 mei t/m 29 augustus 2021 te zien in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam.

Over het boek
'Wilde Bijen Parade' is een rijk geïllustreerd kinderboek van de KNNV Uitgeverij, geschreven door Laura Surentu en Marieke van Middelkoop in samenwerking met de Bijenstichting en twee bijenexperts. Het boek is natuurlijk te koop in onze Museumwinkel, om lekker thuis te lezen. 

De looptijd van deze tentoonstelling is nog onzeker en is afhankelijk van het voortduren van de coronamaatregelen / museumsluiting.

Museum gesloten | closed

Het Natuurhistorisch is in verband met de coronamaatregelen voorlopig gesloten.

Het Natuurhistorisch gaat online doodleuk door! Bezoek 'Museum Online' op onze website.

Wij kunnen in deze coronatijd best wel wat vrienden gebruiken! Meld je hier aan en ontvang het boek 'Natuurschatten' als welkom. 

Vrienden krijgen ons museumtijdschrift Straatgras thuis. Voor alle thuisblijvers is het decembernummer hier online te lezen