Europigeon Songbird Contest

[18 mei 2021]  Onder de bezielende leiding van de ‘zangvogelspecialisten’ van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam organiseren de culturele instellingen in het Museumpark samen The Europigeon Songbird Contest. De beste zangers van Rotterdam zijn immers de vogels! Kandidaten zijn onder meer Starling de spreeuw, Philomelos de zanglijster en Wren de winterkoning. Ze stellen zich graag aan je voor en tonen hun buitengewone talent. Alle optredens zijn online te volgen. Laat je verrassen door de unieke geluiden die onze stadsvogels voortbrengen en breng hier je stem uit voor de waanzinnigste performance! Stemmen kan tot zaterdag 22 mei, 10:00 uur.

Europigeon Songbird Contest is een onderdeel van 'Museumpark OPENS UP online' van het Stadsprogramma Host City Rotterdam, Eurovision Song Contest 2021. Mogelijk gemaakt door Havenbedrijf Rotterdam.

 

Het Natuurhistorisch is weer open!

Vooraf reserveren met begintijd blijft verplicht. Entreekaarten via onze online ticketshop.

Het is verplicht om vooraf online een ticket met een vaste starttijd te boeken. Dat kan in onze e-ticket shop

Lees hier wat wij doen en van jou verwachten voor een veilig museumbezoek.

Behoor je tot de COVID-19 risicogroepen en wil je het museum met zo min mogelijk medebezoekers delen? Bel onze front-office voor actuele informatie over (doordeweekse) dagen en tijdstippen waarop het rustig is: 010-4364222.