Europigeon Songbird Contest

[18 mei 2021]  Onder de bezielende leiding van de ‘zangvogelspecialisten’ van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam organiseren de culturele instellingen in het Museumpark samen The Europigeon Songbird Contest. De beste zangers van Rotterdam zijn immers de vogels! Kandidaten zijn onder meer Starling de spreeuw, Philomelos de zanglijster en Wren de winterkoning. Ze stellen zich graag aan je voor en tonen hun buitengewone talent. Alle optredens zijn online te volgen. Laat je verrassen door de unieke geluiden die onze stadsvogels voortbrengen en breng hier je stem uit voor de waanzinnigste performance! Stemmen kan tot zaterdag 22 mei, 10:00 uur.

Europigeon Songbird Contest is een onderdeel van 'Museumpark OPENS UP online' van het Stadsprogramma Host City Rotterdam, Eurovision Song Contest 2021. Mogelijk gemaakt door Havenbedrijf Rotterdam.

 

Welkom in Het Natuurhistorisch!

Geen online tickets met tijdslot meer
 

Vooraf online een ticket met een vaste starttijd boeken is niet meer nodig. Tickets kunnen 'gewoon' op het moment dat je het museum binnenloopt aan de museumbalie gekocht worden.

Lees hier welke coronamaatregelen nog gelden, en welke niet meer.

Op 3 oktober om 14:00 uur geeft Philippe König een lezing over (zijn) Helden van de valkerij. Info en reserveren: hier.