Fossielensnoep maken op Rotterdamse Kost

[16 september 2016] Het weekend van 17 en 18 september 2016 komen de beste ingrediënten die Rotterdam te bieden heeft bij elkaar op het evenement Rotterdamse Kost in het Museumpark. Muzikanten, musea, kunstenaars en horeca laten zien waar ze goed in zijn. Ook Het Natuurhistorisch presenteert zich op dit eet- en cultuurfestival! Samen met Kookstudio Het Zesde Geluk maken we bijzonder fossielensnoep. Ga je voor de ammoniet, de haaientand of de penhoorn? Na afloop krijgen deelnemers het snoep natuurlijk mee naar huis. Tussendoor kom je te weten hoe een mammoet zijn eten verorberde, of een reiger ook wel eens spuugt en waarom een vleeseter van die scherpe tanden nodig heeft.

Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Het Natuurhistorisch is aanwezig op Rotterdamse Kost op 17 en 18 september 2016 van 13:00  tot circa 19:00 uur.

We zijn weer open!

Vanaf 1 juni is Het Natuurhistorisch weer open. Behalve doodleuk is een bezoek aan ons museum ook veilig in deze coronatijd. Daarvoor hebben we maatregelen genomen: 

Lees hier wat wij doen en van jou verwachten voor een veilig museumbezoek.

Het is voor alle bezoekers verplicht vooraf online een ticket met een vaste starttijd te boeken. Dat kan in onze e-ticket shop

Zie je een museumbezoek nog niet zitten (of ben je ziek), bezoek dan Het Natuurhistorisch Online, met filmpjes en de audiotour voor thuis.