Monsterkorting in twee Rotterdamse musea: Het Natuurhistorisch en Maritiem Museum

[29 maart 2019]  Vanaf 31 maart 2019 hebben bezoekers van Het Natuurhistorisch 50% korting bij het Maritiem Museum, en andersom. In beide Rotterdamse musea zijn zeemonsters te zien. In de nieuwe familietentoonstelling ‘Zeemonsters’ van het Maritiem Museum spelen mythische monsters de hoofdrol, in Het Natuurhistorisch echte, waaronder Leviathan de Peruaanse roofpotvis met tanden van dik 40 centimeter.

Samenwerking
Dankzij deze samenwerking kunnen bezoekers van Het Natuurhistorisch in het Maritiem Museum de werelden van zes waterwezens ontdekken, waaronder het monster van Loch Ness en de mega-octopus Kraken. Bezoekers van het Maritiem kunnen in Het Natuurhistorisch op zoek naar ‘bonusmonsters’ als zeekrokodil en Maashagedis, die echt bestaan (hebben). In beide musea zijn leuke speurtochten voor kinderen.

Bezoekers van Het Natuurhistorisch die de reusachtige spinkrab uit de expo ‘Biodiversiteit’ missen, moeten zeker even met korting naar het Maritiem, want dat topstuk is samen met andere ‘draken’ uit zee tot september 2021 uitgeleend, speciaal voor de tentoonstelling Zeemonsters.

De kortingsactie op de toegangsprijs loopt t/m 31 december 2019 op vertoon van een entreebewijs van beide musea en geldt niet in combinatie met andere kortingsregelingen.