Zomervakantie: alle dagen open

In de zomervakantie is het museum op alle dagen open, ook op maandagen, van 11:00 - 17:00 uur. Speciaal voor kinderen met een Jeugdvakantiepaspoort is er de speurtocht 'Wat doe jij in de stad?'. Voor grote mensen is de nieuwe zomerexpositie 'Van Naaldvaren tot Draadereprijs' een aanrader, en de vernieuwde fossielententoonstelling Opgeraapt Opgevist Uitgehakt. Klik hier voor alle tentoonstellingen.

Speurtocht 'Wat doe jij in de stad?
Ontdek in het museum met die leuke en leerzame speurtocht welke dieren er zijn in de stad, op de Maasvlakte, in de polder, bij de Kralingse plas: egel, halsandparkiet, snoek, kievit, bijeneter, wolharige neushoorn, naaktslak, zomertaling en nog veel meer - zelfs dieren die zomervakantie niet overleven. 

De speurtocht is voor iedereen van 4 t/m 12 jaar. Er is een versie voor kinderen van 4-7 jaar en een versie voor kinderen van 7-12 jaar beschikbaar.

Wanneer: 9 juli t/m 21 augustus, alle dagen (maandag t/m zondag) 11.00-17.00 

Grote groepen en bso’s graag van tevoren aanmelden via 010-2660465 of educatie@hetnatuurhistorisch.nl

Kosten: entree en speurtocht gratis voor kinderen met een JeugdVakantiePaspoort. Anders 1,50 (voor de speurtocht) plus een toegangskaartje voor het museum. Begeleiders van kinderen met een JeugdVakantiePaspoort betalen 3,50 in plaats van 7,-

We zijn weer open!

Vanaf 1 juni is Het Natuurhistorisch weer open. Behalve doodleuk is een bezoek aan ons museum ook veilig in deze coronatijd. Daarvoor hebben we maatregelen genomen: 

Lees hier wat wij doen en van jou verwachten voor een veilig museumbezoek.

Het is voor alle bezoekers verplicht vooraf online een ticket met een vaste starttijd te boeken. Dat kan in onze e-ticket shop

Zie je een museumbezoek nog niet zitten (of ben je ziek), bezoek dan Het Natuurhistorisch Online, met filmpjes en de audiotour voor thuis.