Dead Duck Day 2018 in pictures

De 23e Dead Duck Day, op 5 juni 2018, stond onder andere stil bij de miljarden raamslachtoffers onder vogels en trok 65 belangstellenden uit alle windstreken. Bijzonder was het bezoek van zes leden van de 'Niedersachsen Flugenten- und Sturmboot-Club' uit Bremen en de bijdrage van Eva Menasse (een eendenverhaal uit haar debuutroman 'Vienna') die werd voorgedragen door Kim Zieschang. Ook beleefde het Arnhemse verkeersslachtoffer (en geval van heteroseksuele necrofilie bij de wilde eend) haar eerste publieke optreden. En jawohl - de Duitse vertaling van De eendenman werd aangekondigd. Onderstaande foto's zijn gemaakt door Maarten Laupman.

We zijn weer open!

Vanaf 1 juni is Het Natuurhistorisch weer open. Behalve doodleuk is een bezoek aan ons museum ook veilig in deze coronatijd. Daarvoor hebben we maatregelen genomen: 

Lees hier wat wij doen en van jou verwachten voor een veilig museumbezoek.

Het is voor alle bezoekers verplicht vooraf online een ticket met een vaste starttijd te boeken. Dat kan in onze e-ticket shop

Zie je een museumbezoek nog niet zitten (of ben je ziek), bezoek dan Het Natuurhistorisch Online, met filmpjes en de audiotour voor thuis.