Speuren naar Opgewonden beestjes

Klik-klak-klik-klak….Ken je het blikken speelgoed dat je op kunt winden? In het museum is nu de tentoonstelling ’Opgewonden beestjes’ te zien met daarin vele tientallen opwindbeestjes – van vlinders en kevers tot apen en tijgers. Ze zijn door het hele museum te vinden! De opwinddieren zien er natuurlijk anders uit dan de echte dieren. Maar wat is er anders? En waarom heeft dat ijzeren konijn van die grote achterpoten en die blikken bij een kroontje op haar hoofd? Kijk heel goed naar de blikken én de echte dieren, en kom er achter tijdens deze vrolijke speurtocht.

 

Activiteit
Een speurtocht door het museum, met een boekje vol doe-, denk-, en tekenopdrachten.

 

Voor wie
Voor alle kinderen vanaf 6 jaar.

 

Kosten
De speurtocht kost € 1,- per kind plus een toegangskaartje voor het museum. Kinderen met een toegangskaartje van Het Natuurhistorisch mogen (op vertoon van het kaartje) gratis naar binnen bij de Kunsthal (onze buren), waar de opgewonden waterdieren te zien zijn.

 

Wanneer
22 december 2012 t/m 3 maart 2013 (maandag gesloten)

Welkom in Het Natuurhistorisch!

Geen online tickets met tijdslot meer
 

Vooraf online een ticket met een vaste starttijd boeken is niet meer nodig. Tickets kunnen 'gewoon' op het moment dat je het museum binnenloopt aan de museumbalie gekocht worden.

Lees hier welke coronamaatregelen nog gelden, en welke niet meer.

Op vrijdag 29 oktober is het museum van 19:00 - 21:30 open. Kom doodleuk griezelen!