Zoeken

Route, parkeren en OV

Parkeren
Bij het museum is geen parkeergelegenheid. Op het plein voor het museum is parkeren verboden. Maak gebruik van de Museumparkgarage die te bereiken is via de Rochussenstraat, Mathenesserlaan en Wytemaweg. Volg de borden P Museumpark (adres voor GPS: Museumpark 32, 3015 CX Rotterdam) Vanuit de Museumparkgarage is het twee minuten lopen naar het museum.

Aan de Westzeedijk (beneden) bij het museum zijn twee parkeerplaatsen voor voertuigen met een gehandicaptenparkeerkaart. Vooraf reserveren is niet mogelijk omdat deze zich op openbaar terrein bevinden. Vanaf daar is het minder dan 50 meter naar het museum over goed begaanbare verharding.

Route 
Het Natuurhistorisch Museum Rotterdam is gelegen in het Museumpark en heeft als adres: Westzeedijk 345, 3015 AA  Rotterdam. Voor de locatie in Google Maps, klik hier.
Lopend vanaf het Centraal Station bereik je het museum in 20 minuten (volg de Westersingel en de bordjes Museumpark, in zuidelijke richting). Tip: download onze app 'Rotterdamse stadsnatuur'; daarmee wandel je naar het museum, te beginnen bij de spreeuwen op station Rotterdam Centraal.

Openbaar vervoer
Tram 8 (richting Spangen) halte Kievitslaan: 1 minuut lopen.
Tram 7 (richting Willemsplein) halte Westplein: 5 minuten lopen.
Tram 20 (richting Lombardijen) / tram 23 (richting Beverwaard) / tram 25 (richting Carnisselande) – halte Leuvehaven: 7 minuten lopen.
Metrostations Eendrachtsplein of Leuvehaven: 7 minuten lopen.