Kom naar de Museumpark Vriendendag op zondag 26 augustus

[2 augustus 2018] Dit jaar organiseren de gezamenlijke instituten in het Museumpark een Vriendendag voor de Vrienden van Museum Boijmans van Beuningen, Het Nieuwe Instituut, de Kunsthal, het Chabot Museum en vanzelfsprekend ook Het Natuurhistorisch.

Op zondag 26 augustus krijgt u als Vriend de gelegenheid een uniek kijkje voor en achter de schermen te nemen bij al deze instellingen. Er is een gratis programma met activiteiten voor iedereen die als vriend bij de Museumparkinstellingen betrokken is. Klik hier voor het programma. Aanmelden voor deelname: [klik]

Kent u Het Natuurhistorisch al, maar bent u nog geen Vriend? Als u zich voor dinsdag 21 augustus aanmeldt, kunt u er nog bij zijn op 26 augustus 2018. Aanmelden als Vriend kan hier: [klik]

Als u zich aangemeld heeft als nieuwe Vriend en de betaling bij ons binnen is, sturen wij u een Vriendenkaart toe. Deze heeft u, tegelijk met een e-ticket via deze link [klik], nodig om op 26 augustus bij alle instellingen binnen te stappen en deel te nemen aan het speciale Vriendenprogramma. Lukt het u niet dit digitaal te regelen? Kom dan langs tijdens openingstijden in het museum.

Wij zien u graag op zondag 26 augustus vanaf 11:00 uur in Het Natuurhistorisch en bij de andere deelnemende Museumpark-musea.

We zijn weer open!

Het Natuurhistorisch is weer open. Behalve doodleuk is een bezoek aan ons museum ook veilig in deze coronatijd. Daarvoor hebben we maatregelen genomen: 

Lees hier wat wij doen en van jou verwachten voor een veilig museumbezoek.

Het is vanaf 29 september weer verplicht om vooraf online een ticket met een vaste starttijd te boeken. Dat kan in onze e-ticket shop

Behoor je tot de COVID-19 risicogroepen en wil je het museum met zo min mogelijk medebezoekers delen? Bel onze front-office voor actuele informatie over (doordeweekse) dagen en tijdstippen waarop het rustig is: 010-4364222.