Mohammed Benzakour vertelt over zijn boek 'Tien op een ezel'

De tentoonstelling 'Mohammed Benzakour - Tien op een ezel' nadert de einddatum, maar er staat nog een hoogtepunt op het programma. Een lezing van Mohammed zelf, op zondag 28 oktober 2018 om 14:00 uur in de sfeervolle Hoboken Salon van Het Natuurhistorisch.

Dierenverhalen
De schrijver van het boek 'Tien op een ezel' omlijst illustraties van Fleur van der Weel met dierenverhalen en herinneringen uit zijn jeugd in Marokko en zal het publiek meenemen in de volksaard van de Berbers aan de hand van spreuken, spreekwoorden en authentieke geluidsfragmenten.

Ontmoet tijdens deze zondagmiddaglezing, behalve Mohammed Benzakour, ook de hagedis die in een slang verandert, een jakhals in een stoofpot en een blinde vogel die van rotte tuinbonen snoept. Met na afloop een bezoek aan de tentoonstelling. Het boek ‘Tien op een ezel’ is te koop in de Museumwinkel, en Mohammed signeert op verzoek.

Entree gratis, met een geldig toegangskaartje van het museum. Graag aanmelden via een e-mail naar zondagmiddag@hetnatuurhistorisch.nl

We zijn weer open!

Vanaf 1 juni is Het Natuurhistorisch weer open. Behalve doodleuk is een bezoek aan ons museum ook veilig in deze coronatijd. Daarvoor hebben we maatregelen genomen: 

Lees hier wat wij doen en van jou verwachten voor een veilig museumbezoek.

Het is voor alle bezoekers verplicht vooraf online een ticket met een vaste starttijd te boeken. Dat kan in onze e-ticket shop. We verkopen geen tickets in het museum.

Zie je een museumbezoek nog niet zitten (of ben je ziek), bezoek dan Het Natuurhistorisch Online, met filmpjes en de audiotour voor thuis.