We gaan weer open, doodleuk en veilig!

[28 mei 2020]  Vanaf maandag 1 juni, 12:00 uur, is het Natuurhistorisch Museum Rotterdam weer open. Behalve doodleuk is een museumbezoek ook veilig in deze coronatijd. Daarvoor hebben we maatregelen genomen. We laten een beperkt aantal bezoekers toe die van te voren online een e-ticket hebben geboekt. De corona-ingang is onder het potvisskelet. Er is meer loopruimte en er zijn vaste routes met eenrichtingsverkeer zodat iedereen 1,5 meter afstand kan houden.

Het goede nieuws is ook dat alle publieksruimten toegankelijk zijn. Er is een splinternieuwe tentoonstelling – Roos Holleman: Wallacea – met prachtige pasteltekeningen van door Alfred Russel Wallace geprepareerde Indonesische vogels. De conservator en zijn team hebben de coronasluiting benut om de tentoonstellingen en museumstukken een grondige poetsbeurt te geven. Kort om: we zijn klaar voor de heropening en kijken uit naar bezoekers.

Entreebewijzen met vaste datum en begintijd zijn nu online te boeken in onze e-ticketshop

boek online tickets

Het Natuurhistorisch is weer open!

Vooraf reserveren met begintijd blijft verplicht. Entreekaarten via onze online ticketshop.

Het is verplicht om vooraf online een ticket met een vaste starttijd te boeken. Dat kan in onze e-ticket shop

Lees hier wat wij doen en van jou verwachten voor een veilig museumbezoek.

Behoor je tot de COVID-19 risicogroepen en wil je het museum met zo min mogelijk medebezoekers delen? Bel onze front-office voor actuele informatie over (doordeweekse) dagen en tijdstippen waarop het rustig is: 010-4364222.