We gaan weer open, doodleuk en veilig!

[28 mei 2020]  Vanaf maandag 1 juni, 12:00 uur, is het Natuurhistorisch Museum Rotterdam weer open. Behalve doodleuk is een museumbezoek ook veilig in deze coronatijd. Daarvoor hebben we maatregelen genomen. We laten een beperkt aantal bezoekers toe die van te voren online een e-ticket hebben geboekt. De corona-ingang is onder het potvisskelet. Er is meer loopruimte en er zijn vaste routes met eenrichtingsverkeer zodat iedereen 1,5 meter afstand kan houden.

Het goede nieuws is ook dat alle publieksruimten toegankelijk zijn. Er is een splinternieuwe tentoonstelling – Roos Holleman: Wallacea – met prachtige pasteltekeningen van door Alfred Russel Wallace geprepareerde Indonesische vogels. De conservator en zijn team hebben de coronasluiting benut om de tentoonstellingen en museumstukken een grondige poetsbeurt te geven. Kort om: we zijn klaar voor de heropening en kijken uit naar bezoekers.

Entreebewijzen met vaste datum en begintijd zijn nu online te boeken in onze e-ticketshop

boek online tickets

Welkom in Het Natuurhistorisch!

Online reserveren met tijdslot is niet meer nodig
 

Vooraf online een ticket met een vaste starttijd boeken is niet meer nodig. Tickets kunnen 'gewoon' op het moment dat je het museum binnenloopt aan de museumbalie gekocht worden.

Lees hier welke coronamaatregelen nog gelden, en welke niet meer.

Op vrijdag 29 oktober is het museum van 19:00 - 21:30 open. Kom doodleuk griezelen!