In de zomervakantie is het museum ook op maandag open

[17 juli 2020]  In de zomervakantie (van 18 juli t/m 30 augustus 2020) is Het Natuurhistorisch ook op maandag open. Bezoekers zijn dus elke dag welkom in het museum. Voor kinderen is er een speciale zomervakantie-speurtocht langs onze olifant, giraffe, mammoet en meer opgezette dieren, skeletten en fossielen. Uiteindelijk leidt het speurwerk naar een klein dier met een heel bijzondere truc. Het boekje met de speurtocht is er ook voor kinderen die nog niet kunnen lezen.

Gratis met Jeugdvakantiepasport
Met een Jeugdvakantiepaspoort zijn de entree en de speurtocht gratis. Wel eerst even online reserveren, om zeker te weten dat er plaats is; er gelden nog steeds coronamaatregelen die ervoor zorgen dat een bezoek aan het museum niet alleen doodleuk maar ook veilig is.

Entreebewijzen met een vaste starttijd zijn << hier >> te boeken. 

We zijn weer open!

Vanaf 1 juni is Het Natuurhistorisch weer open. Behalve doodleuk is een bezoek aan ons museum ook veilig in deze coronatijd. Daarvoor hebben we maatregelen genomen: 

Lees hier wat wij doen en van jou verwachten voor een veilig museumbezoek.

Boek vooraf online een ticket met een vaste starttijd. Dat kan in onze e-ticket shop

Zie je een museumbezoek nog niet zitten (of ben je ziek), bezoek dan Het Natuurhistorisch Online, met filmpjes en de audiotour voor thuis.