Persfoto's exterieur en interieur van Het Natuurhistorisch

> Villa Dijkzigt, gebouwd in 1852, huisvest sinds 1988 het Natuurhistorisch Museum Rotterdam; zuidgevel gezien vanaf de Westzeedijk, met de konijnen van Tom Claassen op de voorgrond. (foto Walter Herfst)

> Natuurhistorisch Museum Rotterdam: Villa Dijkzigt (links) met rechts het nieuwbouwpaviljoen uit 1995 en 'Zwarte Kraai' van Florentijn Hofman, uit 2006. (foto Walter Herfst)

> Natuurhistorisch Museum Rotterdam, in vogelvlucht, gezien vanaf de Westzeedijk met op de achtergrond het Museumpark en de skyline van Rotterdam-Centrum. (foto Walter Herfst)

> Centrale Hal van Natuurhistorisch Museum Rotterdam, met mammoetwandschildering (1989) en expositie 'Dode Dieren met een Verhaal'. (foto Walter Herfst)

We zijn weer open!

Vanaf 1 juni is Het Natuurhistorisch weer open. Behalve doodleuk is een bezoek aan ons museum ook veilig in deze coronatijd. Daarvoor hebben we maatregelen genomen: 

Lees hier wat wij doen en van jou verwachten voor een veilig museumbezoek.

Het is voor alle bezoekers verplicht vooraf online een ticket met een vaste starttijd te boeken. Dat kan in onze e-ticket shop

Zie je een museumbezoek nog niet zitten (of ben je ziek), bezoek dan Het Natuurhistorisch Online, met filmpjes en de audiotour voor thuis.