persfoto's Ptero's boven Rotterdam

Quetzalcoatlus, model van een mannetje. Staand konden deze grootste vliegende dieren aller tijden meer dan 4 meter hoog worden, vergelijkbare met een giraffe. (Portsmouth University)

Quetzalcoatlus, een vliegend reptiel uit het Krijt (145-65 miljoen jaar geleden) met een spanwijdte van meer dan 10 meter, is het grootste vliegende dier dat ooit heeft bestaan. (Adri 't Hooft Photographic Services)

Quetzalcoatlus, vliegend [vrijstaand]. (Adri 't Hoofd Photographic Services)

Quetzalcoatlus op jacht. (artist impression: Mark Witton)

Skelet van Dsungaripterus weii uit de collectie van de Bayerische Staatssammlung für Paläontologie und Geologie, München; gevonden in de Xinjiang Provincie, China. (foto Adri ’t Hooft)

Oops, an error occurred! Code: 202008061039410c8f814a

We zijn weer open!

Vanaf 1 juni is Het Natuurhistorisch weer open. Behalve doodleuk is een bezoek aan ons museum ook veilig in deze coronatijd. Daarvoor hebben we maatregelen genomen: 

Lees hier wat wij doen en van jou verwachten voor een veilig museumbezoek.

Het is voor alle bezoekers verplicht vooraf online een ticket met een vaste starttijd te boeken. Dat kan in onze e-ticket shop

Zie je een museumbezoek nog niet zitten (of ben je ziek), bezoek dan Het Natuurhistorisch Online, met filmpjes en de audiotour voor thuis.