Zoeken

Rondleiding voor groepen

Rondleiding algemeen 
Het is mogelijk een rondleiding voor een privégezelschap of een uitje in werksfeer te boeken. De rondleider neemt het gezelschap mee door de tentoonstellingszalen, vertelt over verzamelen, waarom we dat doen en laat met behulp van beeld en collectie zien hoe wij onze collectie verkrijgen en behouden. Eventueel kan aangesloten worden bij een specifiek onderwerp (bijvoorbeeld evolutie, fossielen of stadsnatuur). 

Het museum verzorgt deze exclusieve rondleidingen voor groepen van maximaal 15 personen. De kosten daarvan bedragen (exclusief entree) € 85,- voor een rondleiding van ongeveer 50 minuten. Een rondleiding dient ruim van tevoren afgesproken te worden.

Rondleiding exclusief
Een rondleiding achter de schermen te krijgen van bijvoorbeeld de directeur of de conservator?
Hiervoor gelden andere tijden en tarieven. Meer informatie over deze exclusieve rondleidingen is te verkrijgen via onderstaande contactgegevens. 

Het Natuurhistorisch met gebaren
In het museum organiseren wij twee maal per jaar een rondleiding met gebaren. Klik hier voor meer informatie. 

Het Natuurhistorisch Ongezien
In het museum organiseren wij twee maal per jaar een rondleiding voor bezoekers met een visuele beperking. Klik hier voor meer informatie. 

Dementievriendelijke rondleiding 
Voor bezoekers met dementie én hun begeleiders (mantelzorgers of vanuit de zorginstelling) is een op maat gemaakte rondleiding ontwikkeld voor kleine groepen. Klik hier voor meer informatie.

Rondleiding reserveren

Interesse in een rondleiding langs de topstukken en spraakmakers van het museum? Neem dan contact op met de afdeling publiekszaken.

publiekszaken@hetnatuurhistorisch.nl
Liset Stoffers 010 2660465 
Shirley Jaarsma 010 2660462