Zoeken

Rondleiding voor groepen

Rondleiding algemeen 

Het is mogelijk een rondleiding voor een privégezelschap of een uitje in werksfeer te boeken. De rondleider neemt het gezelschap mee door de tentoonstellingszalen, vertelt over verzamelen, waarom we dat doen en laat met behulp van beeld en collectie zien hoe wij onze collectie verkrijgen en behouden. Eventueel kan aangesloten worden bij een specifiek onderwerp (evolutie, fossielen of bijvoorbeeld stadsnatuur). 

Het museum  verzorgt deze exclusieve rondleidingen voor groepen van maximaal 15 personen. De kosten daarvan bedragen (exclusief entree) € 75,- voor een rondleiding van ongeveer 50 minuten. Een rondleiding dient ruim van tevoren afgesproken te worden.

 

Rondleiding exclusief

Een rondleiding achter de schermen te krijgen van bijvoorbeeld de directeur of de conservator?
Hiervoor gelden andere tijden en tarieven. Meer informatie over deze exclusieve rondleidingen is te verkrijgen via onderstaande contactgegevens. 

 

Het Natuurhistorisch met gebaren

Op zaterdag 11 november 2023 organiseren wij in het museum een rondleiding met gebaren. Klik hier voor meer informatie. Klik hiervoor meer informatie. 

 

Rondleiding reserveren

Interesse in een rondleiding langs de topstukken en spraakmakers van het museum? Neem dan contact op met de afdeling educatie & publieksbegeleiding.

educatie@hetnatuurhistorisch.nl
Liset Stoffers 010 2660465 
Shirley Jaarsma 010 2660462