Skelet olifant Ramon tijdelijk ingepakt

[19 november 2019]  Het skelet van olifant Ramon is ingepakt, en de ruimte waar hij samen met zijn drol wordt tentoongesteld is tijdelijk gesloten wegens onderhoudswerkzaamheden. Eerder dit jaar werd ten gevolge van verzakking van Villa Dijkzigt, het gebouw van Het Natuurhistorisch, een dikke scheur in de muur van de Torenkamer geconstateerd. De muur krijgt nu extra steun en de scheur wordt gerepareerd. Om het skelet te beschermen tegen bouwstof is Ramon netjes ingepakt met plastic. Naar verwachting duren de werkzaamheden een week. In de Jelle Reumerzaal van het museum wordt gewerkt aan de nieuwe tentoonstelling 'Vaccineren Ja!/Nee?' die 1 december 2019 opent.

We zijn weer open!

Vanaf 1 juni is Het Natuurhistorisch weer open. Behalve doodleuk is een bezoek aan ons museum ook veilig in deze coronatijd. Daarvoor hebben we maatregelen genomen: 

Lees hier wat wij doen en van jou verwachten voor een veilig museumbezoek.

Het is voor alle bezoekers verplicht vooraf online een ticket met een vaste starttijd te boeken. Dat kan in onze e-ticket shop

Zie je een museumbezoek nog niet zitten (of ben je ziek), bezoek dan Het Natuurhistorisch Online, met filmpjes en de audiotour voor thuis.